Leestijd: 3 min

In november 2022 mochten wij Rick verwelkomen als stagiair. Enthousiast versterkt Rick ons team en heeft in de tussentijd al veel geleerd.

Benieuwd naar Rick en hoe hij zijn stageperiode ervaart? We stelden hem een aantal vragen om meer te weten te komen over zijn ervaring als stagiair bij Sloterplas Marketing.

Waarom heb je voor een stage bij SLPM gekozen? Ik kwam SLPM tegen op stagemarkt en zag dat ze zich veel bezig hielden met online marketing. Dat sprak me erg aan.

Wat is je algemene indruk van je stageperiode bij SLPM? In het begin moest ik erg wennen aan de manier van werken, ik kreeg taken waar ik nog niks van af wist. Maar met de juiste hulp is me uiteindelijk alles gelukt.

Waarin zit voor je gevoel de grootste bijdrage aan je studie? Vooral alle opgedane kennis gaat me erg helpen bij het behalen van mijn studie.

Waarin had je je nu nog verder willen leren/ontwikkelen? Ik had nog wel meer willen weten van de verschillende systemen, helaas heb ik daar maar een paar keer mee gewerkt. Maar de andere vaardigheden die ik heb geleerd waren ook erg interessant.

Heb je nog tips of aanbevelingen die je stage nóg leuker zouden kunnen maken? Ik heb niks aan te merken op de dingen die ik heb geleerd bij mijn stage. Voor school zou het misschien een tip zijn om langere stages te laten lopen.

Wat is het belangrijkste wat je hebt geleerd tijdens je stage? Vooral de SEO van websites vind ik erg leuk en heb ik me deze stageperiode erg in kunnen verdiepen.

Hoe zou je de begeleiding tijdens je stageperiode omschrijven? Top, mijn vragen werden snel beantwoord. Ik kreeg voldoende tijd voor mijn opdrachten vanuit school.

Raad je SLPM aan als stageplek bij anderen en zo ja, waarom? Zeker, dit is mijn 2e stage en ik heb gemerkt dat mijn eerste stageperiode veel minder leerzaam was en dat ik daar echt meer een stagiaire was. Hier bij SLPM krijg je verantwoordelijkheden en daardoor voel je je toch wel beter als je iets af hebt.

rick medewerker van sloterplas management

Dit artikel delen

marloes van sloterplas management

Geschreven door: Marloes

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat of antwoorden op al uw marketing vragen.

+31 (0)20 261 54 74

Neem contact op