Leestijd: 3 min

In februari 2023 mochten wij Esmée verwelkomen als stagiaire. Enthousiast heeft Esmée ons team versterkt en veel geleerd tijdens haar stage.

Benieuwd hoe Esmée haar stageperiode heeft ervaren? We stelden haar een aantal vragen om meer te weten te komen over haar ervaring als stagiaire bij Sloterplas Marketing.

Waarom heb je voor een stage bij SLPM gekozen? Ik heb voor een stageplek bij SLPM gekozen, omdat ik goede verhalen had gehoord van een vriend van mij die hier ook stage heeft gelopen en omdat ik dacht dat dit bedrijf mij genoeg mogelijkheden zou kunnen aanbieden in het vebreden van mijn kennis en het toepassen van mijn geleerde theorie.

Wat is je algemene indruk van je stageperiode bij SLPM? Mijn algemene indruk is positief, het is wel wennen, omdat het natuurlijk allemaal nieuw is.

Waarin zit voor je gevoel de grootste bijdrage aan je studie? Het eindelijk kunnen toepassen van wat je hebt geleerd aan theorie op school. Ervaring opdoen van het echte werken binnen een bedrijf. Omgaan met veelvoorkomende marketing programma’s/tools, die ik gegarandeerd in de toekomst nog zal gaan gebruiken.

Waarin had je je nu nog verder willen leren/ontwikkelen? Ik heb heel veel geleerd bij Jessica en haar team en wil de komende jaren nog heel veel meer leren en mezelf ontwikkelen.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je stage? Hoe je met elkaar omgaat in een bedrijf, overlegt en elkaar helpt. Hoe SEO werkt en wat de belangrijkste dingen zijn waar je op moet letten met de marketing rondom social media. En goed te blijven doorvragen.

Hoe zou je de begeleiding tijdens je stageperiode omschrijven? Meer dan voldoende. Als ik iets vraag wordt het me gelijk uitgelegd. Verder word er vaak aan me gevraagd hoe ik op schema loop met mijn tussentijdse opleveringen voor school, rondom mijn eind stage verslag (operationele plan) en wordt er goed meegedacht in oplossingen en krijg ik goede adviezen.

Raad je SLPM aan als stageplek bij anderen en zo ja, waarom? Ik raad het zeker aan, aangezien het een gezellig jong team is waarmee je werkt en onder 1 dak mee zit en je echt een hoop leert op veel verschillende gebieden.

Esmée Versteeg

Dit artikel delen

marloes van sloterplas management

Geschreven door: Marloes

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat of antwoorden op al uw marketing vragen.

+31 (0)20 261 54 74

Neem contact op